Veelgestelde vragen


Over Meubeldeal.nl

Meubeldeal.nl biedt betaalbare prijzen voor design tafels en woonaccessoires, dit is mogelijk aangezien enkele stappen in het productie- en verkoopproces worden overgeslagen. Met onze eigen importlijn uit het verre Oosten zijn wij in staat volumes te bundelen, waardoor wij ons assortiment kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.

Meubeldeal.nl beschikt over een kleine showroom. U bent natuurlijk altijd van harte welkom in onze showroom. Mocht u in de gelegenheid zijn onze producten daar te willen zien, maakt u dan een afspraak , bel met onze klantenservice op telefoonnummer 0548 75 10 32 of stuur een e-mail naar info@meubeldeal.nl.

We bieden u exclusieve design meubels en accessoires waarvan Meubeldeal.nl één van de weinige aanbieders in Nederland is. Een ander voordeel is dat Meubeldeal.nl betaalbare prijzen biedt voor design tafels en woonaccessoires. Dit is mogelijk aangezien enkele stappen in het productie- en verkoopproces worden overgeslagen. Met onze eigen importlijn uit het verre Oosten zijn wij in staat volumes te bundelen, waardoor wij ons assortiment kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen.


Betalen en levering

Doordat Meubeldeal.nl uitsluitend grote volumes importeert is de productielijn tussen ons en de klant zeer kort. Door de tussenpersonen uit te sluiten, besparen wij op provisiekosten. Aangezien wij in Nederland nog uitsluitend een webwinkel zijn, met een kleine showroom besparen wij veel op de overhead kosten. Bij elkaar opgeteld is dit een flinke besparing en kunnen wij onze producten tot wel 70% goedkoper aanbieden dan traditionele meubelwinkels.

U kunt onze producten in de webshop betalen met iDeal en middels overschrijving. De betaling volgt aan het einde van uw bestelling. U kunt uiteraard ook contant betalen bij het gratis afhalen of dat wij het eventueel franco bij u aan huis bezorgen.

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Er zijn geen bijkomende kosten.

De bezorgkosten zijn in Nederland voor een tafel € 75,00 en voor blikken borden € 4,95. Moet de tafel en/of de accessoires in België of in Duitsland geleverd worden; neem dan contact met ons op telefoonnummer 0548-75 10 32 of stuur een e-mail naar info@meubeldeal.nl

Vanaf het moment dat u bestelt, wordt u door e-mails op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. U ontvangt telkens status e-mails vanaf het moment dat de bestelling is binnen gekomen totdat uw bestelling klaar staat om naar u verzonden te worden. Afhankelijk van het formaat van de bestelde producten worden zij per pakketdienst of meubeltransporteur geleverd. U ontvangt dan een e-mail met een track&tracenummer van uw pakket of enkele dagen voor aflevering een telefonisch bericht van de transporteur om met u een afspraak te maken over de bezorging.

De levertijd voor uw bestelde product(en) is aangegeven op de betreffende productpagina. De levertijd kan variëren van direct leverbaar tot (in uitzonderlijke gevallen) tussen de 4 en 6 weken levertijd. Door onze werkwijze leveren wij hoogwaardige design meubels die tot 70% goedkoper zijn.

Ja, als u na uw verkeerd geplaatste bestelling zo spoedig mogelijk contact met ons zoekt kunnen wij uw bestelling annuleren en eventueel betaalde bedragen direct aan u terug storten.

Op aanvraag kunnen wij ook in België of Duitsland leveren. neem dan contact met ons op op telefoonnummer 0548-751032 of stuur een e-mail naar info@meubeldeal.nl


Kwaliteitsgarantie van Meubeldeal.nl

De producten van Meubeldeal.nl worden met hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen gefabriceerd. De fabrikanten worden met zorg geselecteerd en regelmatig door ons productieteam op locatie bezocht om de kwaliteit en arbeidsomstandigheden te toetsen. Onze producenten hebben veel ervaring met het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige meubelen en woonaccessoires. Ze werken allemaal samen met grote Europese merken en meubelzaken. Verder ondergaat uw product voor verzending nog een laatste kwaliteitscontrole.

Als webshop moet Meubeldeal.nl aan dezelfde regels en wetgeving voldoen als een traditionele meubelwinkel. Dit betekent dat ons bedrijf ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel te Zwolle. Daarnaast bent u als klant van onze Nederlandse webshop via de Nederlandse wet beschermd. Onze algemene voorwaarden en garantieregeling zijn ook conform de in Nederland geldende regels opgesteld. Bekijk hiervoor onze Algemene Voorwaarden.

Onze fabrikanten zijn met zorg door ons productieteam gekozen en zij fabriceren ook producten voor de bekende meubelmerken. Wij kunnen u verzekeren dat de producten die u bestelt van zeer hoge kwaliteit zijn. Helaas kunnen wij u niet vertellen wie onze fabrikanten zijn, omdat dat zo afgesproken is tussen beide partijen.

Onze partnerfabrieken bevinden zich in Azië, Oost-Europa en Duitsland en zijn allen met zorg geselecteerd. We letten er streng op dat onze meubels vervaardigd worden in fabrieken met eerlijke arbeidsvoorwaarden. Naast de strenge richtlijnen met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, verplichten we al onze partnerfabrieken ook milieuvriendelijk te werken. Dit wordt regelmatig getest en gecontroleerd door ons team.