Over Meubeldeal.nl

Al enige jaren is Meubeldeal.nl actief op het gebied van Meubels. Niet alleen particulieren maar ook in toenemende mate bedrijven weten ons te vinden en te waarderen. Mede omdat Meubeldeal.nl haar producten tegen de laagste prijs in Nederland aanbiedt en direct uit voorraad wordt geleverd, verleent Meubeldeal.nl een uitstekende service. Met onze eigen importlijn uit het verre Oosten zijn wij in staat volumes te bundelen, waardoor wij ons assortiment kunnen aanbieden tegen faire prijzen.

Meubeldeal.nl

Door continue focus op innovatie en creativiteit breiden wij ons assortiment steeds verder uit. Hierdoor kunnen wij als Meubeldeal.nl inspelen op de huidige trends en specifieke vragen van klanten. Wat ooit begon met alleen kloostertafels, groeit steeds verder uit tot een woonwinkel met een divers assortiment in verschillende stijlen.

Naast het internet willen een groot aantal mensen ons assortiment zien en voelen en daarom bezoeken ze onze showroom van 450 vierkante meter, waar ons assortiment is opgesteld en u zelf een keuze kunt maken uit de gewenste afmetingen, kleuren of verschillende tafelbladen.

Kom gerust langs, de koffie staat klaar!